Als u zich wilt voorbereiden op de praktijkcursus (of het ontbreekt u momenteel aan tijd), dan kunt u ook thuis vanaf uw computer of tablet een E-learningscursus volgen!
E-LEARNING – Reanimatie & AED Volwassenen
Deze cursus is bedoeld om cursisten zodanig op te leiden dat ze in alle gevallen adequaat kunnen handelen wanneer er sprake is van een adem- of hartstilstand. Het verlenen van hulp bij een hartstilstand vereist het beheersen van een aantal vaardigheden.

Aan bod komen o.a. het herkennen van adem- of hartstilstand, het opstarten van de hulpverlening, reanimatievaardigheden en kennis van het AED-apparaat, etc. In deze cursus bieden wij u ook extra achtergrondinformatie over de werking van het hart, het bloedvaten- en ademhalingsstelsel.

De hulpverlening wordt behandeld van eenvoudig naar meer complexe vaardigheden zodat stapsgewijs alle handelingen doorlopen worden. Op deze wijze is er een goede oriëntatie op de vaardigheden.

E-LEARNING – Reanimatie & AED Kinderen
De oorzaak van een circulatiestilstand bij kinderen berust vaak op andere oorzaken dan bij volwassenen.Aan bod komen o.a. het herkennen van adem- of hartstilstand, het opstarten van de hulpverlening, reanimatievaardigheden en kennis van het AED apparaat.

In deze cursus bieden wij u ook achtergrondinformatie over ziekteverschijnselen bij kinderen en het verlenen van EHBO.De hulpverlening wordt behandeld van eenvoudig naar meer complexe vaardigheden zodat stapsgewijs alle handelingen doorlopen worden. Op deze wijze is er een goede oriëntatie op de vaardigheden.

U kunt zich hier inschrijven voor een cursus!